Biertap huren Eindhoven

Biertap huren in Eindhoven

Bij De Groot Party Service kunt u een biertap huren in Eindhoven. Geeft u een feestje? Het lekkerste bier komt uit de tap. En voor een feestje is dat meestal ook de goedkoopste oplossing. U kunt voor elk feest een biertap huren in Eindhoven. Of het nu gaat om een kleine tap in tafelmodel of een tapwagen compleet met 4 kranen, koelkist en werkruimte voor 6 personen waarmee u 480 liter bier per uur kunt tappen, u kunt het huren bij De Groot Party Service.

Complete dranken catering

U kunt bij De Groot Party Service niet alleen een biertap huren in Eindhoven maar ook de complete dranken catering laten verzorgen. Dit omvat:

  • 5 uur lang onbeperkt drinken
  • Diverse frisdranken, wijnen en tapbier
  • Inclusief biertap, glaswerk, koelkast en uitgiftepunt
  • Inclusief bediening bij uitgifte
  • Inclusief zoutjes

Bij dit pakket kunt u alles met betrekking tot de drank aan ons overlaten. U kunt volledig van uw eigen feest genieten zonder zich zorgen te maken over of er genoeg drank is. Dit arrangement is beschikbaar voor bedrijven en particulieren. U betaalt slechts €12,50 per persoon met een minimum van 50 personen.

Mogelijkheden voor catering

Naast de drank kunt u ook de catering door ons laten verzorgen. Of het nu gaat om exquise hapjes of een bittergarnituur, warme en koude buffetten of een diner aan tafel, lunches en brunches of complete barbecues. U regelt het via De Groot Party Service.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw feest? Neem dan contact met ons op.