Catering Eindhoven

Catering in Eindhoven

Voor uw feest kunnen wij de catering in Eindhoven verzorgen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor catering in Eindhoven:

  • Verschillende mogelijkheden voor hapjes op schaal: koude hapjes, luxe amusehapjes en warme borrelhapjes.
  • Tafelgarnituur zoals kaasblokjes, nootjes, kaasstengels, olijven, rauwkost en worst
  • Lunchgerechten: gehaktbal, pasteitje of soep.
  • Lunchbuffet met diverse broodjes, hartig en zoet beleg en fruit
  • Koud/warm buffet met diverse gerechten.
  • Dessert buffet met diverse desserts, ijs en fruit.

Drank catering

U kunt ook gebruik maken van drank catering in Eindhoven. Zo kunt u kiezen voor een heuse cocktailbar. De cocktailbar huurt u inclusief 150 cocktails. De standaard kaart bevat 4 cocktails met alcohol en 2 zonder. De bar is 4 uur openen en inclusief barbenodigdheden en glaswerk. U kunt ook kiezen voor een compleet drankenpakket met 5 uur onbeperkt drank (frisdrank, wijnen en tapbier). Dit is inclusief een koelkast, glaswerk, tap, uitgiftepunt, zoutjes en personeel bij het uitgiftepunt.

Bedienend personeel

Naast de catering in Eindhoven kunnen wij ook in personeel voorzien: een kok die op locatie de gerechten klaarmaakt. Bedienend personeel voor hapjes en drankjes maar ook voor een sit down diner en barpersoneel. Zo hoeft u zich niet druk te maken of iedereen bediend wordt en kunt u zeker ook rustig genieten van uw feest. Ook borden, bestek, tafels en aankleding kunt u huren bij De Groot Partyservice.

Wilt u weten wat De Groot Partyservice voor uw feest kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.