Koeling huren Eindhoven

Koeling huren in EindhovenKoeling huren Eindhoven

Voor uw feest een koeling huren in Eindhoven? Dat kan bij De Groot Party Service. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw drank en catering koel te houden tijdens uw feest. Als u in de zomer een barbecue geeft, moet u uw vlees en vis goed gekoeld houden om te voorkomen dat bacteriƫn vrij spel krijgen. Bij ons kunt u verschillende formaten koelkasten en -kisten huren. Uw buffet blijft koel op het koelbuffet en ook uw dranken kunt u gekoeld houden. Er zijn verschillende soorten koelingen te huren in Eindhoven.

Wilt u een koeling huren in Eindhoven? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u dan ook adviseren over wat u precies nodig heeft.

Ook catering en toebehoren

U kunt bij ons ook de catering en dranken bestellen. In dat geval zullen wij zorgen dat de koeling hier precies op afgestemd is. Wist u dat u ook alle toebehoren kunt huren? Glaswerk, servies en bestek maar ook tafellinnen, verlichting en verwarming kunt u bij ons huren. Wordt het u allemaal toch te veel? Dan kunt u ook de hele organisatie voor uw feest aan ons uitbesteden. Vertel ons wat u in gedachten heeft en wat uw wensen en eisen zijn en wij zorgen dat het geregeld wordt. Uw feest is in ervaren en betrouwbare handen en u kunt er naar uit kijken in plaats van dat het u stress bezorgd. Ook op de avond zelf heeft u nergens omkijken meer naar, wij zorgen dat uw feest onvergetelijk wordt.