Kraampjes huren

Kraampjes huren

Wilt u voor uw evenement kraampjes huren? Dat kan bij De Groot Partyservice. Marktkramen geven meteen sfeer aan uw evenement. Of het nu gaat om een markt of braderie of om op een leuke manier om catering te presenteren, u kunt altijd een of meerdere kraampjes huren.

Alles voor uw feest of evenement

Bij De Groot Partyservice kunt u alles voor uw feest huren. Van tenten tot de complete inrichting met tafels, stoelen en accessoires. Podia en marktkramen maar ook verlichting, verwarming en geluid. Wij kunnen uw complete catering verzorgen maar u kunt ook alles huren van glaswerk en servies tot complete frietwagens en cocktailbar. Springkussen, rode lopers en parasols, bij De Groot Partyservice kunt u meer dan alleen kraampjes huren.

Wij kunnen uw evenement organiseren

Wij kunnen ook de organisatie van uw evenement uit handen nemen. U laat ons uw wensen, eisen en idee├źn weten en wij gaan ermee aan de slag. Uiteraard zijn ook uw budget en de locatie belangrijk om te weten voor ons. Voor u betekent het geen stress meer, geen zorgen over of alles wel op tijd geregeld is, of u wel genoeg van alles heeft en of u geen dingen vergeten bent. Tijdens het feest of evenement zelf hoeft u alleen maar lekker te genieten. De rest verzorgen wij. En na afloop ruimen we alles netjes op. Zelfs de vuile vaat nemen we mee. U heeft echt nergens omkijken naar. Uw feest is in ervaren en betrouwbare handen en u kunt er naar uit kijken in plaats van dat het u stress bezorgd.