Pagodetent verhuur

Pagodetent verhuur

Voor pagodetent verhuur kunt u terecht bij De Groot Partyservice. Pagodetenten geven uw feest of evenement direct een stijlvolle sfeer. Met zijn hoge puntdak is de pagodetent een echte blikvanger. De tenten zijn door middel van een gootje aan elkaar te koppelen. Zo krijgt u een mooi en strak geheel. Alle tenten worden door ons geleverd en opgebouwd. Na uw feest of evenement breken we ze weer af en nemen we ze weer mee. Dit alles is bij de prijs inbegrepen. U heeft er dus echt geen omkijken naar. Alle tenten zijn waterdicht en voorzien van zijwanden. Ideaal voor alle weersomstandigheden. U kunt ook verwarming bij ons huren. Deze verwarming past in alle tenten die wij verhuren.

Stijlvolle aankleding

Naast pagodetent verhuur kunt u ook bij ons terecht voor de verhuur van tafels, stoelen, aankleding, servies, glaswerk en accessoires. Ook kunt u een vloer bij ons huren. Hierdoor zijn onze pagodetenten ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld bruiloften. Wij kunnen de tenten in elke sfeer en stijl inrichten, compleet met (cocktail)bar, dansvloer of juist met prachtig gedekte tafels, mooi tafellinnen, verse bloemen en buffetten. Zelfs de catering kunnen wij voor u verzorgen, inclusief personeel.

We denken met u mee

Heeft u interesse in onze pagodetent verhuur en wilt u graag een mooi ingerichte pagodetent op uw bruiloft of ander evenement? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee. Met onze jarenlange ervaring en grote assortiment kunnen wij van elke gelegenheid een feest maken.