Wil een dagje met jouw vrienden op stap? Maar heb je geen idee wat je kan doen? In deze blog bespreken wij vier originele activiteiten die jij samen met jouw vrienden kan doen om een fantastische mannendag te hebben!

Escape room

Een escape room is uitdagend, spannend en gegarandeerd succesvol! Een dag voor adrenaline en teamwork. In Nederland zijn veel verschillende escape rooms, allemaal met een eigen uniek thema. Zo kan je er een in de buurt kiezen, of rij iets verder voor een thema die jullie interessant vinden!

 

Een paar voorbeelden van thema’s die je in Nederland kan vinden:

Bunkers, hotels, café’s, gevangenissen en dierentuinen. Maar je hebt er nog veel meer en je kan het zo gek niet bedenken!

Partyboot

Niets gaat boven een gezellig feestje op het water, naast een partyboot heb je alleen wat drankjes, snacks en muziek nodig en je zult een onvergetelijke middag tegemoet gaan. Huur een partyboot  en ga samen met jouw vrienden het water op. 

 

Wil je het nog leuker maken? verzin wat leuke feestelijke spelletjes die je op de boot kan doen.

Quadrijden

Lekker offroad scheuren door scherpe bochten, heuvels en in de modder. Dit klinkt als een perfecte mannendag. Lekker de natuur in en samen met jouw vrienden crossen door de bossen. 

 

Je hebt in Nederland veel verschillende plekken waar je quad kan rijden, dus er zit er vast wel één in de omgeving!

Skydiven

Op zoek naar een echt uitdaging en een wat duurdere activiteit? Stap dan het vliegtuig in voor een activiteit die je nooit meer zult vergeten: Skydiven! Ga op zoek een een bedrijf met goede beoordelen en zoek de ultieme uitdaging op!